HTML

Házfelújítás

Friss topikok

  • hzoltaan: Ez a ház Lengyelországban van. Kicsit más szabályok, és nem is beszélem a nyelvet ennyire jól. M... (2012.09.05. 09:34) Siedlec ház

Címkék

Véssünk vagy ajtózzunk?

2012.09.20. 09:19 hzoltaan

Pöcegödrözés van. a kanalizációs irodának ki kell adni egy nyilatkozatot, hogy NEM, nem lesz csatorna 5 éven belül, ezt a közben megtervezett víztisztító-telek tervezettl el kell vinni Krakkoba, valami építési helyi kiskirályságba, ahol vagy visszaszólnak 30 nap alatt, hogy nem oke, vagy építheted.

De pl, ha víztisztítód van, akkor azt nem lehet elszivárogtatóval kiereszteni a földbe, de folyóvízbe beleeresztheted... (érteeem?) Aztán, ha rendes tartályod van a szennyvíznek, akkor az építési engedely köteles, amihez geodéta meg 65 napos elbírálás is jár... ??? A tisztítóhoz csak tervezet kell és 30 nap. És ha tisztítóm van, és a vizet nem elszivárogtatom, hanem egy tartályban gyújtöm, akkor az a víz az jó kocsimosásra, öntözésre... de a foldbe nem ereszthetem ki ügye... Vazzz

Közben tegnap félig betettem a bejárati ajtó keretét. Csak félig, mert a luk kb 110 centi, a keret meg 97. Az egyik oldal fel van most fúrva, a másik meg majd készül, ha lesz víz és be lehet betonozni. Alig várom. Jó kis beton!

Maholnap vésés lesz. Belém vágott a felismerés, hogy a konténer csak jovő hétfőig van itt, és addig be kellene fejezni a bontás-rombolás nagy részét. Így maholnap vések, Goska meg lapátolja el a két rakás törmeléket. Hétvégén fel kell csippenteni a csempét, kádat Chrzanowból, ezen kívül csak falbontás és törmelék takarítás lesz. Juhuhú, Van terv! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása