HTML

Házfelújítás

Friss topikok

  • hzoltaan: Ez a ház Lengyelországban van. Kicsit más szabályok, és nem is beszélem a nyelvet ennyire jól. M... (2012.09.05. 09:34) Siedlec ház

Címkék

Lett ablak

2012.10.15. 13:14 hzoltaan

Ez a szombat az ablakvadászat napja volt. 

Mivel az ablakos cég asszonya szerint nem szállítanak, ellenben rengeteg ablakkal-ajtóval rendelkeznek nem túl messze (120km), ezért összeszerveztük.

Após úgyis meg akarta nézni a házat (meg hozta a neten vett bojlert), neki van vonóhorga, lejött Warszawaból. Krakownál bérelt futót, és elmentünk venni 2 db ablakot megy egy erkélyajtót.

 Mivel nem akartam elhinni, hogy nincs szállítás (egy használt ablak kereskedő hogyan szerzi be németből az ablakokat?? Repülőn? Afrikai verébbel? Neeeeeee...) rákérdeztünk. Az ember szerint, persze, hogy van szállítás, Krzeszowice-Ilkowice, 120km, kb 200-250zl. 

Erre mi iderángattuk az Apóst 300km-ről (jó, persze, úgyis jött volna) , béreltünk futót, és elba...tunk egy szombatot.

De lett ablak és ajtó üvegből. Sőt, még egy üvegtáblát is találtunk, amiből a bejárati ajtó felett lesz egy szépséges darab ablak. 

Vasárnap csak immel-lámmal dolgoztunk, mert sajnos megint menés volt... kihordtuk Asszonnyal a maradék téglákat, én kicsit átszereltem az állmennyezet fémkeretét a hálóban, meg Goska malterezett-téglázott egy kicsit. 

Ja, kipróbáltuk a fűtést. kb 1 óra tüzelés a kályhában nem okozott lényeges hőmérsékletváltozást a kályha külsején... :P De füst az lett itt-ott.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása