HTML

Házfelújítás

Friss topikok

  • hzoltaan: Ez a ház Lengyelországban van. Kicsit más szabályok, és nem is beszélem a nyelvet ennyire jól. M... (2012.09.05. 09:34) Siedlec ház

Címkék

épül ám, épül...

2013.02.07. 10:05 hzoltaan

Megjött az asszony és rögtön átrendezte az egész kéglit... 

Hirtelen lett festve a halóban, került szőnyeg a padlóra, Zolika meg ide-oda húzkodta a 3 tonnás szekrényt. 

Átszerveződött a konyha is, ideiglenesen az egyik szekrénybe került... a dobozok kiürültek, a padlásra lettek toloncolva.

Időközben beraktam a bejárati üvegajtó tokját, már csak az ajtót magát kell betenni, de nem akarok leburulni vele a teraszról, ezért ezzel megvárom a hétvégét, mikor ketten leszünk hozza.

Társaságban aládögleni az erkélyajtónak mégiscsak jobb...

Befejeztem tegnap a pince villamosítását is. Van neonfény, spotlámpa, konnektorok, sőt a pumpa vezérlése is be van kötve, csak a mikrokapcsoló nincs kiöntve gyantával és becsavarozva a rötyitartályba.

A Pumpa... oh, az a mennyei csendesség, ahogy kiszívja a többszáz liter szarlevet! Igazi kincs a berregő ruszki után! Szinte hangja sincs, így már nyugodtan erisztem ki a megtisztított szennyvizet.

Szóval: 

- Hálószoba kvázi kész, csak a szőnyeg szélezése hiányzik, meg a könyvespolc amihez a kovácsoltvas tartókat most bizniszelem a kovács úrral.

- Villamosság teljesen kész, csak a szolgáltató kellne, hogy adjon már új órát.

- Konhyabútor kell, meg a padlót helyrehozni a nappaliban (asszony kitalálta, hogy nem várunk tavaszig és nem betonozunk; megjavítjuk a fapadlót)

- No meg bútorok pár extra, főleg egy jóképű könyvespolc kellene... kb 6-7 doboz könyv vár kirakodásra.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása