HTML

Házfelújítás

Friss topikok

  • hzoltaan: Ez a ház Lengyelországban van. Kicsit más szabályok, és nem is beszélem a nyelvet ennyire jól. M... (2012.09.05. 09:34) Siedlec ház

Címkék

kocsibeálló

2013.07.29. 10:22 hzoltaan

Megjött a talpfa. Lett beálló.

Így van. Akartam egy kevésbé lejtős beállót, mert ami van, azon az volt az érzésem, hogy ha nem teszek egy téglát a gumi mögé, akkor beleáll a swift a ház sarkába éjjel. Mivel télen kocsival kell dolgozni menni, és mivel állófűtést is akarok, amihez villany kell, be kell állni a kocsival.

Szóval legyen egy aránylag sár- és dzsuva mentes beálló. 

Miből is.

Jött az ötlet asszony frontról: talpfa. 

Vettünk is 12 darab talpfát, amiből kiraktam 2db 5mx50centis sávot közöttük kb 85 centi kavicsossal. A rámpa eleje még az útal egy színtban, a vége meg kb 30 centival magasabban van. Csak a kavicsos földet raktam alá, ezért még nem túl stabil. De megvan. :) 

A végén a 30 centi emelés egy  külön móka: szerelőrámpa. Nem kell emelni a kocsit, vagy beszívott mellel alácsusszanni az első keresztvasnak. Kellemes olajcsere-állás. a jobb oldali egy kis lépcsőben folytatódik, 2 lépcső, és újabb 4m talpfa a házig.

Remek Kirby, Remek!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása