HTML

Házfelújítás

Friss topikok

  • hzoltaan: Ez a ház Lengyelországban van. Kicsit más szabályok, és nem is beszélem a nyelvet ennyire jól. M... (2012.09.05. 09:34) Siedlec ház

Címkék

csempézgetés, bojlerjavítás

2013.02.20. 12:45 hzoltaan

Épül a fürdő. Újra járok gyúrni, ezért kevesenn aktív idő marad a házzal. Felszereltük az összes új lámpát, le lettek véve a régiek és a lukak a plafonon begipszelve. Csak be kell fejezni a pasztával és lefesteni.

A hétvége hibajavítással telt. Először a WC tartály kapcsolója égett be, ráadául felakadt a pumpa uszója is, ezért csórikám gőzfürdőt akart csinálni a pincéből... a tartály alján maradt 5 centis vizet gőzölgette, mikor leugrottam egy csavarhúzóért... még, jó, hogy kellett, az a fránya csavarhúzó... A pumpa túlélte. Új kapcsoló került a rendszerbe, ez alkalommal sikerült egy 16 amperos állatot szereznem, és kapott a pumpa egy visszacsapó szelepet is, így 3.annyit kell mennie.

Szombatra meghümmedt a bojler is, úgy tűnik a termosztát dobta be az unalmast és leoldott a hőkapcsoló... egyenlőre még tesztelem.

Mosógépet is javítani kellett, de az nem a ház hibája... 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása