HTML

Házfelújítás

Friss topikok

  • hzoltaan: Ez a ház Lengyelországban van. Kicsit más szabályok, és nem is beszélem a nyelvet ennyire jól. M... (2012.09.05. 09:34) Siedlec ház

Címkék

Voilá, csapból folyik a melegvíz!

2012.11.22. 10:25 hzoltaan

tegnap nap:

- csapszerelés, próba, öröm, kézmosás úriasan.

- WC-tartály és mosógépcsövek szerelése, próba, basszamegszivárog... húzok rajta, eh, még mindig...

 úriasan WC-t öblít, állít az úszon, fülel, tócsát keres. Mosógép mos, Zoli boldog, a tiszta zokni-gatya aranyat ér.

- húzzunk kábelt. Unortodox módon, sodrottat húzok be, mert a tököm aki 1.5-es rézzel vezet villanykapcsolóhoz-tól drótot, de 0-es, 0.75-ös nincs a boltba. Egyikben sem. Teljesen jó, be lett húzva a konyha váltókapcsolója, a világítás az asztal fölé (akár billiárasztal is lehetne ott! Simán egyszer beruházok rá, bár a melóhelyen is tudok billiárdozni ingyen... zuhanyzó is van, étterem is... mi a fasznak építek én házat, lakhatnék itt is!!)

 behúztam még pár apróságot, mint villanyt a padlásra, 2 konnektort ide oda, még egy kis világítást.

- rendetraktam a konyhában. He. Eltakarítottam a szar egy részét és összesöportem. valamikor kihordom a valhavolt sparhelt 50 kiló fémmaradványát, és  akkor fel tudom szedni a régi linóleumpadlót is. 

- Kezd kialakulni a fejemben , hogy hogyan oldom meg a brutális cucckupac problémáját a szobában. Egyszer annak is nekidurranok és eltakarítom. 

És ime a tegnapi nagy durranás:

Az ott kérem melegvíz, nem ám csak valami vizenyő!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása