HTML

Házfelújítás

Friss topikok

  • hzoltaan: Ez a ház Lengyelországban van. Kicsit más szabályok, és nem is beszélem a nyelvet ennyire jól. M... (2012.09.05. 09:34) Siedlec ház

Címkék

Kezdődik a tánc!

2012.09.06. 10:29 hzoltaan

Hivatalosan is tulajdonosai vagyunk a teleknek, meg rajta a kőrakásnak. 

Beszereztem némi cuccot, mint vízóra, pár cső, létra, ilyenek. Újabb elemekkel egészült ki a már amúgy is ilyesztő méretű szerszámos... (Hell, man's gotta have a hobby!)

A ház kipakolva vár minket, a bejárata a szomszéd felöl lelakatolva. :) Ez egyre jobb. Remélem az áramszolgáltatónak sikerül hétvégere életet lehelni a 100 éves drótokba, és hogy azok nem fognak fekete csíkot maguk után hagyva elpárologni a falból, mikor behörrentem a bontókalapácsot. 

Kis szerencsével hétvégén már ki is vágom a bejáratnak valót, illetve bekötöm a vizet, hogy ne a szomszédtól kelljen kunyerálni egy vödör malterra valót. Hamarosan feltöltök pár tonna képet és megosztom a linket. 

Íme pár kép:

Ez az északi konyha, illetve az ajtó a déli konyhába... Itt lesz a mi előszobánk, meg a baloldali fal kivétele után padlásfeljáró.

Ez a régi bejárat a Kopasz földje felől. Le kell falaznom, sajnos.

Ez a szoba amelybol a baloldali fal kivétele után (egybenyitva a konyhával) lesz a nappali és ebédlő - konyha.

Ez a kályha remek állapotban van.

ez meg a másik szoba, ez fel lesz darabolva egy hálóra, fürdőre, illetve egy része egybe lesz nyitva az előszobával. 

Ez meg a kilátás a Kopasz földjére és tovább. Jó időben kb Zabierzow-ig ellátni, ami 12km.

Sajna csak ez az egy ablak van itt...

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása