HTML

Házfelújítás

Friss topikok

  • hzoltaan: Ez a ház Lengyelországban van. Kicsit más szabályok, és nem is beszélem a nyelvet ennyire jól. M... (2012.09.05. 09:34) Siedlec ház

Címkék

nna képek

2012.11.21. 09:26 hzoltaan

íme képek, hogy néz ki a rendszer most:

A minőség épp szar, telefonnal az ember ezt tudja éjjel egy 60W-os szervízlámpa fényénél...

Az új konyhaajtó. Festve glettelve. A  legyek korcsolyázhatnak rajta.

ez is csak a falat mutatja, a föstőbrigád munkáját.

A kicsit nem elegáns, de takarékos vízvisszaforgató egyik fő eleme... igazából már bánom, hogy így csináltam, el lesz takarva egy szekrénnyel, szóval túl gyakran nem kell ezzel szembesülnöm... (a csövet még odébb kell vinnem, ma meglesz)

ez meg az alja, itt már kulturáltabb:

nem a legjobb kép megint, de ezt osztotta a párt. A szoba. gyakorlatilag készen van, csak ki kell hányni belőle a cuccot a lent parkoló Zil platójára. 

ez meg a legfájinabb rész. Ez a faldarab nagyon romos és egyenetlen volt. Volt! A sötétebb folt, az még száradó gipsz, a villanyáaszatot hegesztem épp. Maholnap lefestem.

hideg sör és zene van:

ez még készül, a mesternek már nem volt ideje. Íme egy faldarab, amit én csinálok teljes egészében. (Itt valaha ajtó meg ablak volt) 

nagy barátom ez nekem:

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása